Marteyn Roose nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

0

Marteyn Roose is per 1 september 2022 benoemd tot divisievoorzitter van Centraal Beheer. De afgelopen vijf jaar was hij hier directeur Particulieren. Roose volgt Albert Spijkman op die deze functie sinds 2017 vervulde. Spijkman wordt divisievoorzitter van Achmea’s nieuwe bedrijfsonderdeel Distributie, Innovatie & Merk.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur, is blij met beide benoemingen: “Marteyn Roose heeft mede aan de wieg gestaan van de ingezette koers van Centraal Beheer. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales, data analytics en klantgerichtheid geven veel vertrouwen voor de volgende stap van Centraal Beheer als toonaangevende digitale dienstverlener.”

Albert Spijkman

“Albert Spijkman heeft Centraal Beheer succesvol naar een volgende fase geleid door het versterken van de gepersonaliseerde klantbediening en de doorontwikkeling van diensten en innovatie. Met zijn benoeming geven we invulling aan de versnelling op innovatie en commerciële slagkracht over onze divisies en merken heen. Deze rol past hem uitstekend en dat geeft veel vertrouwen voor de impact die we met dit nieuwe bedrijfsonderdeel willen maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.