Markel komt met verzekering voor zonnepanelen

0

Verzekeraar Markel International Nederland introduceert de Zonne-energie Verzekering voor zonnepanelen en zonneboilers. Met de polis zijn zonne-energiesystemen gedekt tegen alle van buitenkomende onheilen en eigen gebrek van de installatie. Ook de financiële schade door opbrengstverlies is standaard meeverzekerd. 

De polis verzekert een uitgebreid scala aan risico’s dat met het gebruik van zonne-energiesystemen te maken heeft. In vergelijking tot de brandverzekering, waar veel zonne-energiesystemen onder verzekerd worden, verzekert de Zonne-energie Verzekering naast stormschade alle schade veroorzaakt door wind, bijvoorbeeld door het losraken van dakpannen of vallende takken. Ook schade veroorzaakt door eigen gebrek van de installatie of door diefstal zonder sporen van braak is verzekerd. Daarnaast zijn alle vormen van overspanning- of elektriciteitsschade verzekerd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.