Maritieme verzekeringsmakelaar George Duncker van start in Nederland

0

Georg Duncker, een wereldwijd opererende aanbieder van maritieme verzekeringen en aanverwante diensten, heeft onlangs in Rotterdam de deuren geopend van de eerste vestiging in Nederland. Hans Liem (rechts) wordt Directeur Benelux en Willem-Jan van Eijsden (links) Hoofd Marine Benelux.

Liem heeft ruim 35 jaar ervaring in de verzekeringssector. Voordat hij bij Georg Duncker in dienst trad, was hij CEO van JLT Nederland. Van Eijsden bekleedde eerder diverse leidinggevende functies bij Dutch P&I en laatstelijk bij de Noord Nederlandsche P&I Club (NNPC).

Rederijen en verzekeringsmaatschappijen

“In de afgelopen jaren hebben wij onze bestaande zakelijke relaties met rederijen en verzekeringsmaatschappijen in de Benelux versterkt. Bovendien zijn we erin geslaagd nieuwe zaken uit dit gebied te genereren. We zijn dan ook blij dat we een aantal gerenommeerde reders tot onze klanten mogen rekenen. Gezien de aanzienlijke omvang van de Nederlandse en Belgische zee- en binnenvaartvloot en de goede reputatie van veel rederijen, zien wij voor ons uitstekende mogelijkheden in deze scheepvaartmarkten”, zegt Christian Ross, eigenaar en Managing Partner van Georg Duncker. Met 100 medewerkers wereldwijd verleent het bedrijf service aan tal van internationale klanten. Naast het hoofdkantoor in Hamburg en het nieuw geopende kantoor in Rotterdam heeft Georg Duncker vestigingen in Singapore en de VS.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.