Marisa Lodewijks volgt Mark de Rijke op bij CMIS

0

Marisa Lodewijks volgt Mark de Rijke op als directeur van CMIS Franchise. De Rijke gaat per 1 augustus aan de slag  als Managing Director bij moederbedrijf Aetos. Onder Aetos vallen CMIS Operations, hypotheekservicer Adaxio en Fenerantis met de labels Merius en CMIS.

Onder CMIS Franchise vallen de adviesketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. De laatste drie jaar was Marisa Lodewijks actief als Commercieel Directeur van CMIS Franchise. In die functie wordt zij opgevolgd door Frank Blokker. Hij is sinds 1 september 2019 formulemanager van adviesketen Huis & Hypotheek.

Aetos-platform

Mark de Rijke was de laatste vier jaar actief als directeur van CMIS Franchise. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan de activiteiten van Aetos. Hij gaat daar commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie verder te optimaliseren.

In zijn nieuwe functie wordt De Rijke het gezicht van het Aetos-platform in Nederland naar de hypothecaire markt. De Rijke: “Het is voor mij een mooie stap om mijn kennis van de organisatie en van de markt in te zetten om bij te dragen aan de verdere groei van Aetos. Ik zie voldoende mogelijkheden om nieuwe proposities te ontwikkelen en de markt nog beter te bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.