Marco Nanne directeur Univé Schade

0

Marco Nanne is benoemd in de directie van Univé Schade en Univé Her. Hij was als ad interim al sinds augustus in functie. Vanaf 1 februari 2019 maakt hij definitief deel uit van de directie van de organisatie.

Samen met collega-directeur en voorzitter Etienne de Cooker gaat Nanne zich bezighouden met de verdere vormgeving en verbetering van het schadebedrijf van Univé in al zijn facetten.

Voor hij in dienst trad bij Univé was hij onder meer werkzaam bij ING, NN, Movir en Delta Lloyd Schade. Bij deze laatste droeg hij als Chief Risk Officer en directielid van Delta Lloyd Schade zorg voor het creëren van een gezonde risicocultuur en bewaakte hij het risicoprofiel van de organisatie.

Verbinder

Etienne de Cooker, directievoorzitter Univé Schade en Univé Her: “Zowel op operationeel als bestuurlijk niveau is Marco een verbinder die coöperatief denkt en handelt om de kwaliteit van de organisatie van het schadebedrijf te waarborgen en te verbeteren. Hij is iemand met veel kennis en ervaring, op het gebied van financiën en risk maar bijvoorbeeld ook met AOV, waar we sterk in willen groeien. Vanaf het begin heeft hij zich laten zien als meerwaarde voor Univé Schade.”

Kwaliteit

Ook Marianne Tijssen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Univé Schade en Univé Her, heeft veel vertrouwen in Nanne: “De komende jaren willen we het schadebedrijf verder moderniseren. Daarvoor is aandacht nodig voor de kwaliteit van de gehele organisatie; medewerkers, processen, producten en nieuwe technologische ontwikkelingen. Ik ben ervan overtuigd dat de ervaring en deskundigheid van Marco bijdraagt aan een organisatie die klaar is voor de toekomst. Een toekomst waarin onze leden kunnen blijven rekenen op de zekerheid van Univé.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.