Marcel van Dijk versterkt Van Ameyde

0

Marcel van Dijk is per 1 maart 2019 benoemd tot Business Development Director bij Van Ameyde International. In deze rol is hij verantwoordelijk voor business development, marketing en ‘international’ sales.

Van Dijk is een bekend gezicht binnen de schademarkt met een uitgesproken visie op innovatie en klantgerichtheid. Naast zijn werkzaamheden treedt hij veelvuldig op als spreker en dagvoorzitter bij (internationale) congressen. “Van Ameyde heeft een fantastische uitgangspositie om leidend te zijn in de transformatie van de internationale schademarkt”, vindt Van Dijk. “Al meer dan tien jaar investeert het in ‘low code’ platformen om claimverwerking sneller, goedkoper en klantgerichter te maken. Of het nu Nederland betreft of Australië, over de hele wereld kan Van Ameyde bestaande en nieuwe opdrachtgevers snel op weg helpen met hun digitale transformatie.”

Veel ervaring

Marcel van Dijk heeft meer dan vijftien jaar ervaring in bedrijfstransformaties en commerciële groei. Lange tijd werkte hij voor het befaamde strategiekantoor Nolan, Norton & Co. Vijf jaar geleden maakte hij de overstap naar CED, waar hij als Commercieel Directeur aan de slag ging. Daar was hij in de afgelopen jaren de drijvende kracht achter de full service profilering en rebranding.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.