Marc van Nuland kondigt vertrek bij Aon aan

0

Voormalig CEO en huidig Chairman Marc van Nuland verlaat Aon Nederland per 1 april 2023. Als CEO werd hij per 1 november 2022 opgevolgd door Leonique van Houwelingen. In zijn nieuwe rol als Chairman kon hij in de achterliggende periode meer tijd doorbrengen met klanten en verzekeraars.

“Na 31 jaar afscheid nemen van een mooi bedrijf als Aon is moeilijk; ik heb dan ook goed nagedacht over dit besluit. Ik kijk vooral met trots terug op wat we hebben bereikt in de jaren dat ik het Nederlandse bedrijf mocht leiden. Graag bedank ik al mijn collega’s voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens hen veel succes voor de toekomst”, aldus Van Nuland.

In de komende maanden willen Van Nuland en Van Houwelingen nog zoveel mogelijk klanten ontmoeten om de relatie te bestendigen en te bespreken hoe en waarmee Aon deze klanten beter van dienst kan zijn in een sterk veranderende wereld.

Marc van Nuland treedt terug als CEO Aon Nederland

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.