Makelaarsland op strafbankje bij NVM

0

Makelaarsland gaat in hoger beroep tegen de schorsing die tegen het NVM-lid is uitgesproken door de regionale tuchtraad (Raad van Toezicht Amsterdam) van de NVM. Door deze stap van Makelaarsland moet de Centrale Raad van Toezicht zich nu over de zaak gaan buigen.

“Wij verwachten dat een nieuwe uitspraak tenminste een halfjaar op zich laat wachten. Een schorsing is daarmee sowieso tot die tijd van tafel”, schrijft Makelaarsland op de eigen website, als reactie op een artikel over deze zaak gisteren in het FD.

Over de zaak zelf schrijft Makelaarsland: “Een selecte groep regionaal opererende makelaars binnen de NVM, die zorgen heeft over de manier waarop Makelaarsland reclame maakt, heeft ons voor de tuchtraad gedaagd. De aantijgingen van deze groep hebben betrekking op een aantal specifieke website- en reclame-uitingen en niet op de kwaliteit van onze dienstverlening en/of medewerkers.” Makelaarsland zou zich in de betreffende website- en reclame-uitingen negatief hebben uitgelaten over andere NVM-leden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.