Makelaar Woongold knapt slecht onderhouden woningen op

0

Makelaar en vastgoedontwikkelaar Woongold heeft naar eigen zeggen een nieuw concept om woningen sneller te verkopen. Het Rotterdamse bedrijf  koopt samen met een groep beleggers en in samenwerking met architekten, interieurstylisten en een plaatselijke makelaar overal in de stad slecht onderhouden woningen op en biedt deze na een grondige renovatie weer te koop aan. Tijdens de verbouwing kunnen kopers hun eigen woonwensen aangeven.

“De kopers mogen een woning verwachten, die intern geheel naar de huidige wensen is aangepast, met onder andere een eilandkeuken en luxe badkamers. Geïnteresseerden kunnen al in een vroeg stadium interesse tonen in een woning, zodat ze tijdens de verbouwing nog hun eigen woonwensen kunnen aangeven. Hierdoor is het mogelijk om de toekomstige woning geheel naar eigen wens opgeleverd te krijgen zonder dat men zelf met een bouwdepot aan de slag hoeft te gaan.”

Naar eigen zeggen is de gemiddelde verkooptijd van dergelijke woningen zes weken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.