Mackaaij voorzitter Contactgroep Automatisering

0

Michael Mackaaij wordt per 1 juni de nieuwe voorzitter van Stichting Contactgroep Automatisering (CGA). Hij volgt Leon van Vliet op, die tot 31 december 2020 deel blijft uitmaken van het CGA-bestuur.

De Stichting Contactgroep Automatisering is opgericht in 2016 op initiatief van Leon van Vliet. In de daaropvolgende jaren is de Stichting uitgegroeid tot een organisatie waarbij 21 leveranciers van adviessoftware zijn aangesloten. Meer dan 90% van het Nederlandse intermediair maakt gebruik van de software van één of meer van de bij de Stichting aangesloten leveranciers. CGA fungeert als centraal platform voor partijen, organisaties en stakeholders die in overleg willen treden met leveranciers van software.

Michael Mackaaij is directeur van Verne Business Excellence uit Culemborg en nexxbiz Operations in Utrecht. Daarvoor was hij directeur-eigenaar van het financieel advieskantoor MultiSafe. Vanwege de huidige beperkende maatregelen zal er pas in december een formeel moment zijn waarop Leon van Vliet kan worden bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.