Maarten Edixhoven van Aegon naar Van Lanschot

0

Maarten Edixhoven (foto) treedt per direct terug als CEO van Aegon Nederland. Hij wordt op 1 oktober voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen. Aegon zegt nog op zoek te zijn naar een opvolger van Edixhoven.

Maarten Edixhoven volgt Karl Guha op die eerder dit jaar heeft aangekondigd te willen terugtreden als voorzitter en lid van de Raad van Bestuur. Voordat hij CEO werd van Aegon Nederland, was Edixhoven CEO van Zwitserleven. Hij is ook lid van het bestuur van VNO NCW.

Wealth manager

Frans Blom, voorzitter Raad van Commissarissen van Van Lanschot Kempen: “Onder leiding van Guha is Van Lanschot Kempen getransformeerd van een algemene bank tot de onafhankelijke toonaangevende geïntegreerde wealth manager van dit moment. De resultaten en groei spreken voor zichzelf, maar ook het engagement binnen de organisatie, de ondernemersgeest en gedrevenheid van de medewerkers zijn ongekend hoog.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.