Maarten Boddeus in directieteam Omniplan

0

Maarten Boddeus is aangesteld als Directeur Product & Markt bij Omniplan, waar hij eind 2018 in dienst trad als Senior Business Consultant. Hij versterkt daarmee het directieteam bestaande uit Tom Ehren en oprichter Dick Verhaar.

Boddeus wordt in het team verantwoordelijk voor product management en de commerciële activiteiten. In zijn rol zal hij zich focussen op zowel de doorontwikkeling van het Personal Finance Platform als essentiële bouwsteen voor het FinTech ecosysteem als op het verbeteren van de user experience.

Ervaring in personal finance

Boddeus heeft als bedrijfskundige meer dan vijftien jaar ervaring als consultant in het personal finance domein. Zo heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van HDN en ECH, heeft hij mee-ontwikkeld aan het online brengen van bankprocessen, heeft hij gewerkt aan de implementatie van adviessoftware en aan nieuwe (cross-channel) concepten op het gebied van financieel advies. Van 2014 tot 2019 werkte hij in Zuid-Afrika aan sales, marketing & implementatie van financieel advies & vermogensbeheer oplossingen voor adviseur en consument.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.