Lot Hypotheken verlengt samenwerking met Villa Pardoes

0

Lot Hypotheken verlengt de samenwerking met Villa Pardoes. Afgelopen jaar begon Lot met de samenwerking en nam een hypotheek op huisje ‘Wonderland’. Hierdoor konden gezinnen gedurende het jaar genieten van een zorgeloze vakantie. Ook dit jaar verleent Lot weer een hypotheek, wordt er geholpen met de activiteiten in de Villa en wordt er deelgenomen aan diverse sponsorevents.

“Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een unieke vakantiebeleving aan. Om dit mogelijk te maken zijn sponsors hard nodig”, zegt Saskia Buursink (rechts op de foto), directeur Lot Hypotheken: “We vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Dat doen we vanuit een duurzaam hart en het draagt bij aan onze duurzame strategie. Die wordt organisatie-breed gedragen. Zo heeft onze moeder NIBC Bank al jaren samenwerkingen gericht op het steunen van maatschappelijke organisaties met een focus op jongeren en financiën, zoals Stichting Vitalis en de Bank voor de Klas. We zochten een bijzondere samenwerking waar we naast een financiële bijdrage, ook de handen uit de mouwen konden steken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.