Lot Hypotheken op schap HypotheekCompany

0

Met HypotheekCompany als nieuwe partner breidt Lot Hypotheken opnieuw haar distributienetwerk uit. Het landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke hypotheekadviseurs is een soft-franchiseformule met ruim 100 aangesloten advieskantoren.

In totaal kunnen nu zo’n 2.500 onafhankelijke adviseurs Lot Hypotheken aanbieden. Eerder dit jaar startte het jonge hypotheeklabel al een samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep en VCN HypotheekService.

Samen bemiddelingstraject versnellen

Christian Dijkhof, eigenaar HypotheekCompany, is blij met de nieuwe samenwerking. “Wij hebben de ambitie om het bemiddelingstraject enorm te versnellen. Gemiddeld neemt dit nu zo’n 4 tot 5 weken in beslag, wij willen naar 4 tot 5 uur. We hebben hiervoor een eigen online platform Splickr ontwikkeld en we denken dat Lot Hypotheken dé partner is om ons daarbij nog meer te helpen. Door de snelle beoordeling van Lot hebben onze adviseurs meer tijd voor advies en is er minder administratie. Samen kunnen we de technologische mogelijkheden ook echt gaan omzetten in resultaten.”

Met HypotheekCompany als nieuwe partner vergroot Lot Hypotheken opnieuw haar landelijke dekking, zegt Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken. “Onze positionering en ambities op het gebied van klantbediening en procesontwikkeling sluiten goed bij elkaar aan. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.