Lot Hypotheken op het schap bij DAK

0

De oversluit- en duurzaamheidshypotheek van Lot Hypotheken zijn nu ook verkrijgbaar via DAK. Duurzaamheid is voor beide partijen een belangrijk thema. “We gaan ons samen inzetten om verduurzaming belangrijk te maken in het adviesgesprek”, aldus DAK-directeur Tim Rijvers.

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2019 en 100% dochter van NIBC Bank in Den Haag. Voor de verwerking en acceptatie van haar hypotheken werkt Lot nauw samen met DAK Hypotheken en Stater. Dit maakt het mogelijk om binnen één werkdag zowel het renteaanbod als de totale beoordeling van het dossier uit te voeren. Op het renteaanbod is geen handtekening nodig en er hoeven minder stukken te worden aangeleverd voor een finaal akkoord.

Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken: “Bij Lot zijn persoonlijk contact en snelle, voorspelbare dienstverlening belangrijke kernwaarden. Dit herkennen we bij de mensen van DAK, daarom kiest Lot om samen te werken met een serviceprovider die daar ook voor staat.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.