Loek Peters (Penoza) inspireert uw binnendienst

0

Penoza-acteur Loek Peters staat samen met Antoinette Kalkman, directeur Nationale Waarborg, op het podium van HypoTop. Daar zullen zij uw binnendienst tips en handvatten geven om loyale en tevreden klanten te behouden en dit tevredenheidsgevoel te vergroten. Is uw binnendienst erbij op 14 november in Spant! te Bussum?

Loek Peters heeft vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in series als Penoza, een werkwijze ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Het uitgangspunt daarvan is om de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. Waarom? Omdat je zo goed bent, als je de ander laat zijn!

Praktijkgericht

Samen met Antoinette Kalkman heeft hij deze werkwijze/filosofie vertaalt naar de dagelijkse praktijk van het financieel advieskantoor. In de masterclass geven Loek Peters en Antoinette Kalkman de binnendienstmedewerkers tips en handvatten om loyale en tevreden klanten te behouden en worden zij geïnspireerd dit tevredenheidsgevoel te vergroten.

HypoTop – 14 november – ’t SPANT Bussum

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan helpen de kantooreigenaar om zijn binnendienst te veranderen in een commercieel en winstgevend klantteam. Is uw binnendienst bij HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum? Schrijf u snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Vakbeurs Hypotop inspireert uw binnendienst

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.