Livestream Open Huizen Dag goed bezocht

0

Het alternatief dat De Hypotheker had bedacht voor de afgelaste Open Huizen Dag is volgens commercieel directeur Menno Luiten een succes geworden. Op zaterdag 28 maart konden huizenverkopers hun woning tussen 11.00 en 15.00 uur live streamen op Facebook of Instagram.

Tijdens de livestream gaf de verkoper aan meerdere potentiële huizenkopers tegelijk een rondleiding door het huis. Luiten: “De bewegende beelden geven hen een goede en waarheidsgetrouwe indruk van de woning, waardoor ze kunnen beslissen later op locatie een bezichtiging bij de makelaar aan te vragen.”

Naast de livestreams van te koop staande huizen konden potentiële huizenkopers via Facebook rechtstreeks chatten met hypotheekadviseurs van De Hypotheker. Gedurende de ‘Jazekerweten! Q&A’ via Instagram of Facebook kunnen consumenten ook de komende weken nog vragen voorleggen aan een panel van deskundigen.

Volgers belonen

De Hypotheker heeft zaterdag ook zestig te koop staande woningen van volgers op haar Facebookpagina in de Open Huizen Dag Spotlight geplaatst en zo extra onder de aandacht gebracht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.