Lindenhaeghe start PE Plus-campagne

0

Lindenhaeghe is van start gegaan met een landelijke PE Plus-campagne met als doel te zorgen dat alle adviseurs op 1 januari 2017 over de juiste diploma’s beschikken.

Het opleidings- en exameninstituut wil met deze PE Plus-campagne financieel professionals ondersteuning bieden bij het kiezen van het juiste PE Plus Examen en het (tijdig) wisselen van hun diploma’s. “Uit verschillende onderzoeken onder financieel professionals blijkt steeds weer dat een grote groep nog steeds examens uitstelt. Ook het omwisselen van de diploma’s bij Duo levert nog al eens problemen op”, aldus Mike Schilperoort, algemeen directeur Lindenhaeghe. “Met deze campagne willen wij financieel professionals ‘op weg’ helpen.”

De campagne bestaat uit gepersonaliseerde filmpjes waarin een rood Fiatje een prominente rol speelt. Het autootje zal de komende tijd op verschillende plaatsen opduiken, waaronder op het aankomende SEH Congres (15 juni) waar bezoekers ermee op de foto kunnen. Door middel van een kreet op een tekstbordje kunnen ze laten zien hoever ze zijn met het omwisselen van hun diploma’s.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.