Lindenhaeghe neemt failliet IFK over

0

Lindenhaeghe heeft het onlangs failliet gegane Instituut Financiële Kennisontwikkeling (IFK) overgenomen. Hierover heeft het opleidingsinstituut overeenstemming bereikt met de curator.

Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe: “De komende tijd focussen we ons  eerst op het opstarten van het bedienen van de IFK-klanten vanuit de Lindenhaeghe-organisatie. Klanten kunnen bij ons terecht met vragen en voor uitvoering van de dienstverlening.”

Versterken

“Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat een sterk merk als IFK onderdeel wordt van Lindenhaeghe”, vervolgt Schilperoort. “Hiermee versterken wij onze positie in de financiële markt. Wij hebben een completer, breder en dieper assortiment waarmee wij de klanten van het IFK voor al hun opleidings- en ontwikkelingsvragen een goede oplossing kunnen bieden. Over de positionering van het merk IFK, dat bekend staat om het aanbod en de kwaliteit van financiële opleidingen, beraden we ons nog. Daarover verschaffen we binnen afzienbare termijn duidelijkheid.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.