Lia Polano directeur Zicht

0

Nationale-Nederlanden benoemt per 1 november Lia Polano tot algemeen directeur van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Zij volgt Frank Koeken op, die per 1 augustus zijn carrière buiten het intermediaire bedrijf van NN Group heeft voortgezet.

Lia Polano is momenteel directeur Sparen en Beleggen bij Nationale-Nederlanden Bank. In die functie wordt zij opgevolgd door Kokke van der Werf, nu directeur NN Sparklab.

In 2012 is Polano na de samenvoeging met WestlandUtrechtBank gestart bij Nationale-Nederlanden. Hier is zij eerst benoemd tot directeur Product- en Ketenmanagement en vervolgens tot directeur Sparen en Beleggen. Kokke van der Werf is sinds 2015 oprichter en directeur van Sparklab, het innovatie laboratorium van Nationale-Nederlanden. Ze is eindverantwoordelijk voor de vernieuwende dataprojecten voor verzekeringen, zoals bijvoorbeeld de kunstmatige letselschade reserveringsassistent en voor nieuwe klantproposities als Bundelz, Perfect Day en Hello Mobility. De Sparklab formule is inmiddels gekopieerd naar zes landen waar NN Group actief is.

Foto: Lia Polano (l) en Kokke van der Werf

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.