Leonique van Houwelingen nieuwe CEO Aon Nederland

0

Aon benoemt per 1 november Leonique van Houwelingen tot CEO van Aon Nederland. Ze wordt tevens lid van het EMEA Executive team.

Eduardo Dávila, CEO van Aon EMEA: Van Houwelingen is een ervaren en strategisch leider die uitblinkt in het stimuleren van groei en het ontwikkelen van high performing teams. Haar toewijding aan klanten, internationale ervaring, interesse in maatschappelijke vraagstukken en innovatie passen perfect bij ons streven om een meer klantgerichte, inclusieve, duurzame en financieel gezonde onderneming te zijn. We hebben ambitieuze plannen voor Aon Nederland en ik ben er zeker van dat zij de juiste leider is om ons te helpen dit te bereiken.”

BNY Mellon

Leonique van Houwelingen was voorheen werkzaam in diverse bestuurlijke rollen in de financiële dienstverlening. Haar meest recente functies waren CEO van BNY Mellon’s Europese Bank in Brussel en EMEA Head of Strategic Growth and Regional Client Coverage Asset Servicing and Digital bij BNY Mellon.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.