Lees de gratis HypoVak e-zine

0

Vandaag verschijnt de gratis HypoVak e-zine. Dit digitale magazine geeft u vast een voorproefje van dit grootste hypotheekcongres van Nederland, waaronder een totaaloverzicht van de genomineerden voor de Gouden Lotus Award!

Het idee dat robots uw werk zullen overnemen, ligt nog ver in de toekomst. Denkt u… Trendwatcher en futurist Marcel Bullinga denkt daar heel anders over. Deze HypoVak-e-zine licht een tipje van de sluier op over de toekomst die hij voor zich ziet voor u. Nog beter is het als u hem ‘live’ kunt zien spreken en uw vragen aan hem kunt stellen. Dat kan op 31 mei a.s. Dan spreekt Bullinga namelijk op HypoVak.

Samen met een twintigtal sprekers, waaronder Merel van Vroonhoven van de AFM, belooft het een inspirerend en op de toekomst gericht congres te worden. Meer informatie over Van Vroonhoven en de andere sprekers en masterclasses vindt u in de e-zine.

Hierin staan tevens alle genomineerden voor de Gouden Lotus Awards: een initiatief van InFinance en haar lezers om hun waardering uit te spreken voor hun favoriete businesspartners.

Als lezer van InFinance kunt u de HypoVak e-zine hier gratis downloaden!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.