L&B Baars Verzekeringen neemt Van der Sluys over

0

Jan van der Sluys (rechts) en Bart Baars zijn vandaag overeengekomen dat L&B Baars Verzekeringen met terugwerkende kracht naar 1 januari de verzekeringsportefeuille van Van der Sluys Assurantiën uit Numansdorp overneemt. Het klantenbestand van het van oorsprong Sliedrechtse verzekeringskantoor groeit daarmee zo’n 10% procent tot 4.400 relaties.

Beiden zeggen zeer tevreden te zijn met de overname. Baars: “We hebben reeds een langdurige samenwerking, waarbij wij binnen de L&B Groep de hele back-office voor Jans kantoor verzorgen. Het gaat dan om zaken als polisadministratie, schadeafhandeling, boekhouding en financiële administratie. Die samenwerking beviel zo goed, dat, mede gezien de leeftijd van Jan, overdracht van de klantenportefeuille een logische volgende stap is.”

Nieuw pand

De komende tijd zal de overdracht van de relaties verder vorm krijgen, waarna Van der Sluys op de achtergrond nog betrokken blijft. Alle werkzaamheden zullen voortaan vanuit het pand van L&B Baars Verzekeringen in Papendrecht plaatsvinden. Het kantoor is onderdeel van de L&B Groep, dat behalve in verzekeringen, ook actief is op het gebied van pensioenen en arbodienstverlening. Eind maart 2021 namen de 75 medewerkers van de groep hun intrek in een nieuw pand aan de Veerweg 165 in Papendrecht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.