Lancering Tulp Compleet Hypotheek

0

Tulp Hypotheken introduceert zaterdag de Tulp Compleet Hypotheek. Daarmee heeft het ook een nieuwbouwpropositie op de plank liggen. Daarnaast is het vanaf nu bij Tulp mogelijk om energiebesparende voorzieningen tot 106% van de marktwaarde mee te financieren.

De introductie vindt heel toepasselijk plaats op Nationale Tulpendag. Kopers van een nieuwbouwwoning zijn een nieuwe doelgroep voor Tulp Hypotheken, dat voorheen vooral was gericht op hypotheken voor bestaande woningen. Directeur Paul Wessels: “Adviseurs met wie we samenwerken geven al langer aan dat ze graag een Tulp hypotheek voor nieuwbouw wilden. Dat is nu dus gerealiseerd. Daarnaast hebben wij onze voorwaarden ook op veel andere punten verbeterd.”

De nieuwe Tulp Compleet Hypotheek heeft de mogelijkheid om 100% boetevrij af te lossen uit eigen middelen. Tevens is het mogelijk om onder voorwaarden tot 75% aflossingsvrij te financieren. Verder kunnen klanten die zuiver oversluiten, kiezen om op werkelijke lasten te worden getoetst. Tot slot hoeven klanten bij een Tulp hypotheek het renteaanbod niet meer te tekenen en is dit renteaanbod zes maanden geldig.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.