Lancering Hypotheekadviseurzoeker.nl

1

De Nationale Hypotheekbond lanceert Hypotheekadviseurzoeker.nl. Deze zoeker helpt de consument in zijn zoektocht naar een onafhankelijk hypotheekadviseur en vergroot de online vindbaarheid van advieskantoren.

De zoeker wordt nu al veelvuldig gebruikt via diverse websites en mobiele apps. Zo is hij onder andere te gebruiken via de websites van Looptijdrente, Hypotheekmaand, Hypotheekbond en via de mobiele apps HypotheekRente App en HypotheekNieuws App. Op verzoek is de zoeker ook verkrijgbaar om te integreren op websites en software van bijvoorbeeld geldverstrekkers.

Bedrijfsnaam

Leden van de Nationale Hypotheekbond hebben de mogelijkheid om de getoonde bedrijfsnaam aan te passen en aan te vullen met een Facebook- en LinkedIn account. Is een kantoor niet lid, dan past de Hypotheekbond de informatie op verzoek aan.

De kantoren in de zoeker zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid toegevoegd. Toch kan het voorkomen dat een kantoor nog niet te vinden is. Op verzoek voegt de Nationale Hypotheekbond het betreffende kantoor kosteloos toe.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.