Laatste stoelen Swim for Tim diner

0

Op maandagavond 2 juli 2018 organiseert het team van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg de tweede editie van het Swim for Tim diner. Onder begeleiding van een topchef serveren zij die dag een 4 gangen diner uit aan 200 gasten uit de financiële branche.

Het bijzondere restaurant voor 1 dag wordt opnieuw gehouden in de Glazen Ruimte te Maarssen, waar plaats is voor 200 gasten. De all-in bijdrage van 150 euro per couvert komt volledig ten gunste van Stichting ALS Nederland. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar sponsor@swimfortim.nl. Vermeld u uw naam, het aantal personen waarmee u wilt deelnemen aan het diner en het factuuradres.

Gastheer is acteur Loek Peters en radio-dj Gerard Ekdom zal ook dit jaar de Swim for Tim live veiling leiden. Tijdens de eerste editie wist Ekdom 14.000 euro bijeen te hameren. Tijdens de Swim for Tim veiling 2018 kan onder meer worden geboden op een midweek in een 5 sterrenchalet direct aan de piste Reiteralm Schladming in Oostenrijk. Een vrijdagmiddag borrel met wijnproeverij van Druyf en een wedstrijdarrangement Business Lounge FC Utrecht voor 4 personen. Vanaf maandag kunnen er biedingen worden gedaan op de veilingsite.

Hele branche aan tafel

Tijdens de eerste editie van het SwimforTim diner in 2017 mocht het team ruim 160 gasten verwelkomen in het restaurant van Flexfront-collega Tim van den Berg . Vertegenwoordigers van geldverstrekkers, verzekeraars, servicers, borgmaatschappij, hypotheekketens, ongebonden intermediair, softwarehuizen, consultants, accountants, makelaars, vrienden en familie van Tim.

Al 200.000 euro gedoneerd

In het najaar van 2015 werd bij Tim van den Berg ALS geconstateerd en sindsdien zetten zijn collega’s bij de Flexfront Groep zich in om geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. In totaal hebben zij al 200.000 euro gedoneerd ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek. Tim overleed in augustus, hij kon nog aanwezig zijn bij de succesvolle eerste editie van het Swim for Tim diner.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.