Laatste stemdagen Groene Lotus Award

0

Tot aankomend weekend kunnen hypotheekadviseurs nog de zes genomineerden voor de Groene Lotus Award inhoudelijk beoordelen op hun activiteiten, producten en ondersteuning op het gebied van (woning)verduurzaming. We stellen hieronder de juryleden voor die de zes genomineerden vervolgens beoordelen op basis van de jurypitch die zij hebben gegeven. Jouw stem telt ook mee, je hebt nog een paar dagen ?

De Groene Lotus Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De genomineerden zijn: ABN Amro, ASR, Florius, Obvion, Lot Hypotheken en Woonnu. De genomineerde geldverstrekkers zijn door de redactie van InFinance uitgenodigd om voor een jury hun visie op woningverduurzaming te geven, uiteen te zetten wat zij op dat vlak ondernemen en welke ondersteuning zij bieden aan advieskantoren. De jury van de Groene lotus Award 2022 bestaat uit:

  • Peter Boelhouwer, woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft.
  • Michel Ligtlee, beleidsadviseur en financieel expert bij Vereniging Eigen Huis.
  • Jack Reukema, Director Marketing & Partnerships bij De Energiebespaarders.
  • Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij Ingage Franchise (De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur).
  • Alex Klein, Hoofdredacteur inFinance.

De winnaar wordt bepaald op basis van de gegeven stemmen in de twee stemrondes en het juryrapport. Alleen financieel advieskantoren in Nederland kunnen hun stem uitbrengen. Daarom kan er alleen gestemd worden met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam.

Genomineerd door de adviseur

Advieskantoren hebben in het onderzoek Gouden Lotus Awards 2022 kunnen aangeven welke hypotheekverstrekker zij het meest vooruitstrevend vinden op het gebied van woningverduurzaming, in de breedste zin van het woord. Op basis daarvan zijn de vier geldverstrekkers met de meeste stemmen geselecteerd. Om ook de nieuwkomers een kans te geven hun verhaal te doen voor de jury, zijn hieraan de nummers één en twee uit de categorie ‘Nieuwkomer < 3 jaar’ toegevoegd. In totaal zijn er dus zes genomineerden die dit jaar kans maken op de Groene Lotus Award.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uiteindelijke winnaar krijgt de Award op donderdag 6 oktober uitgereikt op het plenaire podium van HypoVak in de Nederland Midden Hallen te Barneveld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.