Kredietoffertes bij hypotheekaanvraag

0

Financium lanceert, naar eigen zeggen als eerste serviceprovider, de mogelijkheid voor adviseurs om bij een hypotheekaanvraag met één click ook meerdere offertes voor consumptief krediet van verschillende kredietverstrekkers aan te vragen.

Directeur Madiha Leuven: “Tussenpersonen kunnen zo eenvoudig een hypotheekaanvraag combineren met een consumptief krediet voor leendoelen als restschuld, keuken, badkamer, tuin of het saneren van bestaande leningen. Wij hebben onlangs met hypotheekadviespakket Finix de handen ineengeslagen om in te spelen op deze ontwikkeling. Ook andere adviespakketten gaan we aansluiten om deze faciliteit te bieden aan alle tussenpersonen. Adviseurs hoeven niet meer in twee aparte systemen een aanvraag te doen en kunnen nu met één druk op de knop meerdere consumptief kredietoffertes aanvragen. Daardoor kunnen tussenpersonen een vergelijking maken tussen aanbieders, zodat zij de klant de best passende aanbieding kunnen doen.”

Leuven: “Financium zal de aanvraag van de adviseur direct opvolgen en op werkdagen zal binnen een uur de uitslag van de aanvraag bekend zijn. Indien de aanvraag voorlopig wordt geaccepteerd kan men in zijn persoonlijke omgeving bij Financium, de gewenste financieringsconstructie samenstellen van de kredietaanbieder naar keuze en tevens direct de contracten uitprinten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.