Krachtenbundeling Yellowtail en Conclusion

0

IT-dienstverlener Conclusion voegt Yellowtail toe aan haar ecosysteem. Hiermee versterkt Conclusion haar positie in de financiële sector en op het gebied van digitale transformaties. Het fintech-label Yellowtail richt zich in Nederland onder meer op pensioenfondsen, banken en verzekeraars.

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven softwareoplossingen voor financiële dienstverleners. Oplossingen die de kwaliteit van het financiële leven van consumenten moeten verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn MyLife, Hypotheek Assist en MyMortgage. Ook het Key Control Dashboard platform met een sterke positie binnen de centrale en lokale overheid maakt onderdeel uit van het Yellowtail portfolio.

Krachtenbundeling geeft meer slagkracht

Matthijs Mons, managing director van Yellowtail: “Als onderdeel van Conclusion kan Yellowtail echt een volgende stap zetten. Zo zien we meerdere kansen door op te trekken met Conclusion labels die ons samen beter positioneren bij grote accounts binnen het ecosysteem en krijgen we meer slagkracht om grote projecten aan te gaan.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.