Krachtenbundeling Achmea hypotheeklabels

0

Vanaf vandaag wordt de dienstverlening aan het intermediair voor alle intermediaire hypotheekmerken van Achmea vanuit het nieuwe kantoorpand van Syntrus Achmea Real Estate & Finance in Amsterdam gefaciliteerd. Dit geldt voor de merken Centraal Beheer, Woonfonds, Syntrus Achmea, Attens en Tellius.

De hypotheekportefeuille van alle Achmea-merken samen had eind juni 2020 een omvang van circa 28 miljard euro. De komende jaren wil Achmea het marktaandeel op de hypotheekmarkt uitbouwen naar circa 5%.

Bruno Oudega, directeur Hypotheken bij Syntrus Achmea: “Door alles onder één dak samen te brengen heeft het intermediair één aanspreekpunt voor alle hypotheekmerken van Achmea. Adviseurs kunnen voortaan voor alle Achmea-merken bij ons terecht; of het nu gaat om hypotheken voor het brede publiek of voor speciale doelgroepen, zoals zelfstandige ondernemers of de sector zorg en welzijn. Dit heeft geen gevolgen voor het contact met de consument. Dit blijft zoals het is.”

Krachtenbundeling

De nieuwe rol van Syntrus Achmea maakt deel uit van de eerder aangekondigde krachtenbundeling binnen Achmea op het gebied van hypotheken. Oudega: “Achmea Bank, Centraal Beheer en Syntrus Achmea hebben de handen ineengeslagen. Doelstelling is om door het benutten van schaalvoordelen en kennisbundeling klanten en intermediairs nog beter van dienst te zijn met passende en duurzame oplossingen.”

Bruno Oudega: ‘Branche heeft geleerd van de kredietcrisis’

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.