Koppeling tussen Assu en Risk Explorer

0

De koppeling tussen Assu, het softwareprogramma van A.i. Automatisering, en Risk Explorer is operationeel. Volgens beide partijen zorgt deze integratie voor procesverbetering, administratieve vereenvoudiging, alsmede kennis- en dossierdeling op alle niveaus binnen een assurantiekantoor.

Bart Luijten, directeur A.i. Automatisering: “Wij richten ons met Assu voornamelijk op het provinciale adviesbedrijf. Het doel van de software is de adviseur efficiënter te laten werken zodat er tijd ontstaat om klanten proactief te adviseren over bepaalde risico’s. We voorzien de adviseurs van moderne digitale instrumenten om de dienstverlening te verbeteren en de bedrijfsprocessen binnen het kantoor efficiënt te laten verlopen.”

Risk Explorer

Ewout Strijker, Directeur Risk Explorer International: “Om bedrijven optimaal te verzekeren moeten alle risico-relevante en bedrijfsspecifieke details in samenhang met elkaar in kaart worden gebracht en doorlopend in beeld worden gehouden. Dat proces is tijdrovend en foutgevoelig en vraagt daarom om structuur, kennis en overzicht. Risico-inventarisatie gebeurt nog steeds veel ‘uit het hoofd’, met behulp van checklist of niet. Daardoor gaat het helaas vaak fout. Bedrijfsomgevingen worden namelijk te complex. Onze technologie ondersteunt adviseurs bij dit integrale proces.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.