Koppeling DIAS en CED Connect

0

Het schade-afhandelingsplatform CED Connect wordt gekoppeld aan de functionaliteit die DIAS biedt aan financieel intermediairs. Eenvoudige schades kunnen hierdoor straks volledig geautomatiseerd afgehandeld worden. De eerste DIAS gebruikers worden volgende maand aangesloten.

Met de nieuwe koppeling realiseren financieel intermediairs en gevolmachtigde agenten een efficiëntere schade-afhandeling. “Met CED Connect is een groot deel van het schade-afhandelingsproces geautomatiseerd. Van de controle van de polis, het vaststellen van de aansprakelijkheid en het schadebedrag, de financiële afwikkeling, tot aan herstel en communicatie”, zegt Nico Laan, General Manager CED Connect.

De bouw van de koppeling is inmiddels gestart waardoor de eerste DIAS gebruikers volgende maand al aangesloten kunnen worden. “Met deze koppeling houden onze klanten meer tijd over voor de complexere schadegevallen; het echte werk”, zegt Erik Geels, Manager Partners & Consultancy bij DIAS.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.