Kopen tevreden klanten meer?

0

Wouter de Vries is al een kwart eeuw dé topauteur op het gebied van Dienstenmarketing. Tijdens HypoVak deelt hij zijn ongekende vakkennis met een dosis humor. Wat heb je als organisatie aan een hoge klanttevredenheid? Kopen tevreden klanten meer? Hoe meet je eigenlijk klanttevredenheid. En wat houdt het begrip kwaliteitsperceptie in?

Met Wouter de Vries in je plenaire programma weet je een ding zeker: er wordt weer als vanouds gelachen, het werkt inspirerend en het snijdt hout! Zijn eerdere performance op het HypoVak-podium kon rekenen op een hoge waardering van de bezoekers. Een bekende uitspraak van hem is: “Het maakt niet uit welke keuze uw organisatie maakt, als het maar een duidelijke keuze is!” Een bestseller van Wouter de Vries is het boek Blauwe Bananen. Aan de hand van 4 B’s bespreekt Wouter daarin het onderscheidend vermogen van u of uw bedrijf. Tijdens HypoVak deelt hij zijn expertise op het gebied van klanttevredenheid.

Bekijk hier het programma van HypoVak op donderdag 4 november 2021.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.