Koen Ooms commercieel directeur Vista Hypotheken

0

Koen Ooms is benoemd tot commercieel directeur bij Vista Hypotheken. Hij vervulde vanaf de oprichting van Vista – nu vijf jaar geleden – de functie van manager Sales en Marketing bij de hypotheekdochter van de Rabobank.

In zijn nieuwe rol gaat Ooms invulling geven aan de groeiambitie van Vista Hypotheken. Dat doet hij samen met de businesspartners van de hypotheekverstrekker. “Het doel is een voorkeurspartij van het intermediair te worden én te blijven. Ik heb zelf lange tijd met klanten in de spreekkamer gezeten en kan dus goed in de huid van de adviseurs én klanten kruipen en dit vertalen naar de groeistrategie.”

Concreet betekent dit dat Vista Hypotheken structureel bij de top-10 van geldverstrekkers wil horen. Door samen te werken met de bij Vista Hypotheken aangesloten adviseurs, worden continue processen en proposities verbeterd om met de juiste voorwaarden, een soepeler aanvraagtraject en processen in beheer de klanten te kunnen bedienen. Inmiddels hebben al ruim 20.000 klanten een Vista hypotheek.

Begonnen aan de adviestafel

Ooms startte zijn carrière bij het intermediair en kwam in 2006 bij de Rabobank terecht. Na jarenlang hypotheekadvies te hebben gegeven bij verschillende lokale Rabobanken volgde leidinggevende rollen. Voordat hij de overstap naar Vista Hypotheken maakte werkte hij als relatiemanager binnen Rabobank Nederland bij het Service Centrum Financieren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.