KNVB en Arag verlengen samenwerking tot 2028

0

Arag en de KNVB verlengen hun samenwerking tot 2028. Sinds 2011 is de rechtsbijstandsverzekeraar partner van de KNVB-scheidsrechters en de VAR.

Met de verlenging blijven de KNVB en Arag zich de komende jaren samen hard maken voor het vergroten van respect voor scheidsrechters in de zaal en op het veld, het laten groeien van het aantal scheidsrechters in zowel de breedte als de top, het ontwikkelen en innoveren van het vakgebied en het bevorderen van fairplay op de Nederlandse voetbalvelden en in de maatschappij.

Fairplay

Marc van Erven, CEO Arag Nederland, is trots op het partnership: “De match tussen de scheidsrechters en Arag is heel logisch en draagt absoluut bij aan onze merkpropositie. Daar waar scheidsrechters zorgen voor fairplay op het veld, zorgen onze juristen daarvoor in de samenleving. Het is niet voor niets dat wij deze thematiek centraal zetten en daar willen wij ons ook de aankomende jaren onverminderd voor blijven inzetten. De inzet zie je terug in de activatiecampagnes waarin wij een relevante bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling en innovatie rond de arbitrage in Nederland. Voorbeeld daarvan is de Arag KNVB FairPlay Certificering, waarin we amateurverenigingen stimuleren een professioneel arbitragebeleid in te voeren en natuurlijk onze verbinding aan de VAR en het Arag KNVB Replay Centre.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.