Knab sluit 3.363 hypotheken online

0

Knab heeft vorig jaar 3.363 online hypotheekadviezen gegeven die allemaal zijn omgezet in nieuwe productie. Via het vorig jaar zomer geïntroduceerde Knab Verzekeren zijn in totaal 4.793 verzekeringsadviezen gegeven, waarvan 3.200 via de app. Deze verzekeringsapp werd 20.767 keer gedownload.

Met het online hypotheekadvies richt Knab zich op starters, doorstromers en zzp’ers. Vorig jaar werd het Knab-onderdeel eyeOpen omgelabeld naar Knab Hypotheken. Onder de nieuwe naam wordt het 100% online hypotheekadvies aangevuld met advies over verzekeringen, beleggen en sparen voor later. Klanten hebben in de online vergelijking de keuze uit producten van 29 hypotheekverstrekkers en 19 verzekeraars.

Voornemens 2018

Dit jaar introduceert de bank Knab Beleggen en staat voor Knab Verzekeren de toevoeging van Woonverzekeringen op stapel. Op dit moment kunnen er alleen autoverzekeringen worden afgesloten via Knab Verzekeren.

Beknopt jaaroverzicht Knab

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.