Kloppenburg neemt B&O Letselschade over

0

Letselschadebureau Kloppenburg uit Amersfoort heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van B&O Letselschade over de volledige overname van de onderneming. De overname past, naar eigen zeggen, in de buy-en-build-strategie van Kloppenburg.

“Beide ondernemingen versterken elkaar en zijn bovendien complementair. Sinds de participatie van het Rabobank-investeringsfonds MGF is dit onze eerste overname”, zegt Edwin van Slooten, algemeen directeur en mede-eigenaar van Letselschadebureau Kloppenburg: “Deze transactie past in onze eerder aangekondigde strategie en ambities. We sturen aan op een verdere ontwikkeling en innovaties met een hoogwaardige data- en kennisgedreven dienstverlening. De overname komt de goede reputatie en uitstraling van beide bedrijven ten goede. Daarnaast zal het leiden tot schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de gehele organisatie.”

Krachtenbundeling

Joke van Beelen, directeur B&O Letselschade: “Door onze krachten te bundelen met Kloppenburg zetten wij een mooie stap voor de toekomst. Groei en ontwikkeling is belangrijk in onze branche. Middels deze samenwerking maken we een professionaliseringsslag en verbeteren wij onze dienstverlening. Zo kunnen wij ons blijven focussen op onze kerntaken en persoonlijk betrokken blijven bij onze cliënten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.