KlimforTim plant vlag op bergtop

0

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ stonden medewerkers van FlexFront en Nationale Waarborg, businesspartners, klanten en familie en vrienden van de vorig jaar overleden FlexFront-collega Tim van den Berg, op 31 mei aan de voet van de Mont Ventoux.

Na een maandenlange voorbereiding en onvermoeibare trainingsarbeid stond het team vorige week klaar om de Mont Ventoux te beklimmen per fiets of te voet. Helaas bleek door de bizarre weersomstandigheden de geplande beklimming van de Mont Ventoux uiteindelijk te gevaarlijk en moest worden uitgeweken naar de naastgelegen Col du Madeleine.

Maar ook die berg bleek niet bestand tegen het sportgeweld van de 45 KlimforTim deelnemers. De huidige tussenstand van de KlimforTim-actie is 82.771 euro. De definitieve eindstand wordt bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse SwimforTim diner op maandag 2 juli in het Glazen Huis te Maarssen. Dit jaarlijks terugkerend diner wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van een oplossing voor de ziekte ALS.

Een aantal deelnemers keerde een dag later terug en wisten alsnog de top van de Mont Ventoux te bereiken. Een sportieve prestatie van formaat!

SwimforTim diner

Voor het SwimforTim diner zijn nog een aantal plaatsen en tafels beschikbaar. De prijs voor een couvert is 150 euro, waarvan de gehele opbrengst gaat naar het goede doel. De gasten krijgen tijdens het diner een bruisende avond met een culinair 4-gangen diner, top entertainment en een veiling van bijzondere items door de bekende radio-dj Gerard Ekdom. Het diner wordt voorbereid en geserveerd door medewerkers van FlexFront Groep en Nationale Waarborg onder begeleiding van een team van topchefs. Reserveringen kunnen worden gedaan via sponsor@swimfortim.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.