Klaverblad treft tijdelijke maatregelen

0

In navolging op andere aanbieders komt ook Klaverblad Verzekeringen creatieve bedrijven en zzp’ers tegemoet. Zo is maaltijdbezorging tijdelijk toegestaan op de dekking voor motorrijtuigen en is zakelijke inventaris die tijdelijk in huis is ondergebracht in deze periode verzekerd.

Bij betalingsproblemen biedt Klaverblad een betalingsregeling op maat of kan de klant voor een andere betalingstermijn kiezen. Verder verlengt de verzekeraar zo nodig de duur van een voorlopige dekking of geldigheidsduur van een offerte, omdat het in crisistijd vaak meer tijd kost om zaken te regelen.

Andere risico’s bespreekbaar

In overleg zijn ook andere aanpassingen in de dekking mogelijk als een klant in deze periode met andere risico’s te maken heeft, zegt Peter Paul Barth, algemeen directeur Klaverblad Verzekeringen. “Klanten krijgen door de crisis te maken met nieuwe verzekeringsvraagstukken. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed verzekerd zijn en dat ook blijven, zeker nu.”

Nieuw ondernemerschap

Door de coronacrisis hebben veel bedrijven en zzp’ers het erg moeilijk. Veel ondernemers komen met creatieve oplossingen en nieuw ondernemerschap: fysieke winkels gaan hun diensten bijvoorbeeld online aanbieden en horecaondernemers gaan thuisbezorgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.