Klaverblad Plus biedt hulp bij verwerking

0

Naast het vergoeden van verzekerde materiële schade, biedt Klaverblad Verzekeringen haar klanten via het nieuwe platform Klaverblad Plus nu ook hulp bij het verwerken van de emotionele gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis.

Op het platform Klaverblad Plus staat een e-book met verwerkverhaaltjes en daarnaast zijn er tips en adviezen te vinden over wat er na een brand gebeurt en interviews met de brandweer, Stichting Salvage en assurantieadviseurs die vertellen wat zij kunnen betekenen bij een brandschade. De verwerkverhaaltjes zijn geschreven in samenwerking met kinderpsycholoog Tischa Neve. Ouders kunnen deze verhaaltjes gebruiken om hun kind te helpen een brand te verwerken.

Mensenverzekeraar

Peter Paul Barth, algemeen directeur van Klaverblad Verzekeringen: “We zijn er ook om de mens achter de verzekeringsvraag te helpen. Een claim kan bijvoorbeeld veel impact hebben op mensen. Wij willen er dan zijn en laten zien dat wij begrijpen wat hij of zij meemaakt.

We vergoeden dan de schade, maar kunnen misschien ook op andere manieren helpen. Alleen al een luisterend oor bieden, kan iemand erg helpen.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.