Klassikale Assurantie A Varia op losse schroeven

0

Omdat opleiders op dit moment onvoldoende aanmeldingen binnenkrijgen voor het organiseren van een klassikale opleiding Assurantie A Varia, onderzoekt de VNAB de mogelijkheid om de leden in samenwerking met NIBE-SVV alsnog een klassikale opleiding aan te bieden.

De Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs B.A. (VNAB) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. De vereniging inventariseert momenteel onder haar leden het animo voor de klassikale opleiding Assurantie A Varia. Het diploma Assurantie A is onder andere vereist voor een registermakelaar in assurantiën (RMiA), één van de toelatingseisen voor VNAB makelaars.

Wel of niet klassikaal

Bij voldoende geïnteresseerden zal in samenwerking met NIBE-SVV alsnog een klassikale opleiding worden aangeboden. Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze een klassikale opleiding? Neem dan contact op met de VNAB via d.heijstek@vnab.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.