Klap neemt Geytenbeek Clear Benefits over

0

Klap Verzekeringsmakelaar heeft per 15 januari 2021 de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Geytenbeek Clear Benefits overgenomen. Geytenbeek is sinds 1958 gevestigd in Baarn en wordt geleid door Sander Geytenbeek en Derk Jan Dikkers.

Geytenbeek is een gespecialiseerd adviseur voor het MKB en de DGA op het gebied van de pensioenen en de employee benefits. Klap ervaart een toenemende vraag naar expertise op deze domeinen en daarmee is deze overname een strategische uitbreiding van het team.

Het gehele team van Geytenbeek Clear Benefits gaat mee over naar Klap en zal op termijn in Amsterdam worden gehuisvest. Sander Geytenbeek en Derk Jan Dikkers blijven ook na de overname betrokken en zullen een rol binnen de Klap-organisatie vervullen met een focus op hun expertise. “Het vakgebied Pensioen en Inkomen vinden we het leukste om in te werken en daar kunnen we ons nu nog meer op gaan focussen. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van alle expertise op de andere vakgebieden binnen Klap. Dat maakt ons werk nog aangenamer”, aldus Sander Geytenbeek.

Op overnamepad

Klap, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, heeft afgelopen jaar meerdere overnames gedaan, waaronder J&H Verzekeringen, M. Smit Assurantiën en Slegt Verzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.