Klantprogramma Zwitserleven Zelect

0

Met het nieuwe Zwitserleven Zelect-programma biedt de pensioenverzekeraar haar klanten met een pensioenuitkering voortaan exclusieve extra’s. Denk hierbij aan een kennismakingsdag golf of een wijn- en kaasproeverij, waar klanten tegen een gereduceerd tarief gebruik van kunnen maken.

Iedereen met een pensioenuitkering van Zwitserleven wordt automatisch en kosteloos lid van Zelect. Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Zwitserleven is niet alleen de verzekeraar waar mensen een mooi pensioen opbouwen, maar wij willen ook dat mensen na hun pensionering elke dag onbezorgd kunnen genieten.”

Klantenbinder

Zelect is volgens Visser een dienstverlening waarmee de pensioenverzekeraar zich kan onderscheiden in de markt. “Het kan prima dienen als middel om mensen die elders hun pensioen hebben opgebouwd te overtuigen om hun pensioenvermogen bij ons om te zetten in een pensioenuitkering.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.