Klant geeft adviseur positieve review via geldverstrekker

0

Het initiatief van Lloyds Bank om klanten niet alleen te vragen de kwaliteit van de eigen organisatie te beoordelen, maar óók die van de hypotheekadviseur die heeft geadviseerd en bemiddeld bij de tot stand gekomen hypothecaire geldlening, blijkt succesvol te zijn.

De gemiddelde reviewscore van 9,3 voor de hypotheekadviseur is bijzonder hoog te noemen. Ook als de onafhankelijk adviseur op geen enkele wijze betrokken is bij het uitvragen van reviews blijken consumenten dus heel tevreden, is een van de conclusies op basis van een doorlopend onderzoek van Advieskeuze.nl in samenwerking met Lloyds Bank. Hieruit blijkt ook dat consumenten de geldverstrekker als belangrijkste factor in het hypotheekproces zien waar zaken beter kunnen.

Navolging

De uitkomst is gebaseerd op ruim 300 gecontroleerde reviews, die klanten van Lloyds Bank hebben gegeven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. De hypotheekadviseur zelf is op geen enkele wijze betrokken bij de uitvoering van het onderzoek. Als vrager van de review ontvangt Lloyds Bank zelf een reviewscore van 8,5. Christian Bouter van Advieskeuze.nl: “Lloyds Bank levert een belangrijke bijdrage door de service van onafhankelijke advieskantoren online in beeld te brengen met reviews. Een uitstekend initiatief en een voorbeeld voor andere geldverstrekkers om te volgen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.