Kijk Bull Day terug!

0

Oké je had erbij moeten zijn op 22 maart om de ambiance en sfeer te beleven op de grote beursvloer, de goeroes te ontmoeten en hun visies te horen. Maar was je er niet bij in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch, dan kun je Bull Day 2019 nu ook online (her)beleven.

Gedurende de dag werden er Talkshows gehouden en gaven verschillende beleggingsgoeroes hun Gouden Tips prijs. Rondom de beursvloer kon een serie hoogwaardige masterclasses bezocht worden en vond in de Dexter-ruimte de Bull Day Experience plaats. Hierin gaven verschillende sprekers en panelleden hun visie op het beleggingsklimaat in Nederland en de rest van de wereld.

Videopagina

Dit jaar werden op het hoofdpodium tevens de Cashcow Awards uitgereikt aan financials die door beleggers zijn verkozen als ‘de beste’. Het is allemaal te bekijken op de videopagina van Bull Day. De Bull Day Bossche bol is helaas niet online verkrijgbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.