Kifid verhuist en krijgt nieuw logo

0

Kifid verhuist deze week naar een nieuw kantoor in het Beatrixkwartier in Den Haag, op ongeveer 10 minuten loopafstand of 1 tramhalte vanaf Den Haag CS.

Met het nieuwe onderkomen blijft Kifid naar eigen zeggen goed bereikbaar voor bezoekers. En na ruim 10 jaar verruilt Kifid het oude logo voor een logo en huisstijl die voldoen aan hedendaagse eisen. Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie en directeur: “We zijn enthousiast over onze nieuwe huisstijl, die in nieuwe kleuren krachtig uitdraagt waar Kifid voor staat. En we zijn blij met de nieuwe, duurzame en goed bereikbare kantoorplek in het Beatrixkwartier. Vanwege een grootschalige renovatie moeten alle huurders op termijn uit het kantoor boven Den Haag CS. We hebben in de Monarch Tower een gastvrije plek voor onze zittingen gevonden.”

Nieuwe huisstijl/logo

Ruinaard: “Het vertrouwde logo dateert van 2012 en voldoet niet aan de hedendaagse eisen voor optimaal online gebruik en digi-toegankelijkheid. Kifid zal daarom steeds meer zichtbaar zijn met de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.