Keuzehulp Bepaling Inkomen voor adviseurs

0

Voor het bepalen van het inkomen van een klant in loondienst, zelfstandig ondernemer, uitzendkracht of een klant met meerdere inkomensbronnen, kunnen hypotheekadviseurs nu ook gebruik maken van de tool Keuzehulp Bepaling Inkomen. De tool is onder andere beschikbaar op de website van NHG.

In een toelichting schrijft NHG: “De keuzehulp helpt je snel het juiste instrument voor de bepaling van het inkomen te kiezen. Door vragen te beantwoorden over het arbeidscontract leidt de tool je naar het juiste instrument. Je ziet ook welke stukken vereist zijn voor de hypotheekaanvraag. Alle inkomensinstrumenten zijn meegenomen in deze keuzehulp, evenals alle vormen van arbeidscontracten.”

De benodigde stukken en voorwaarden kunnen per geldverstrekker afwijkend zijn. De keuzehulp op de website van NHG gaat uit van de voorwaarden en stukkenlijst van NHG.

Gezamenlijk initiatief

De Keuzehulp Bepaling Inkomen is een gezamenlijk initiatief van NHG, ABN Amro, Florius, Obvion, Aegon, a.s.r., ING Bank, MUNT Hypotheken, Rabobank, SNS Bank, BLG Wonen, Regiobank en De Hypotheekshop.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.