Kettlitz Wulfse verder als Vanbreda Risk & Benefits

0

Kettlitz Wulfse Verzekeringen gaat verder onder de nieuwe naam: Vanbreda Risk & Benefits. Met deze naamswijziging en de verhuizing van beide kantoren naar één gezamenlijke locatie, is de volgende stap gezet in het verstevigen van de positie van het bedrijf als risicomanagementpartner.

Kettlitz Wulfse Verzekeringen en Vanbreda Risk & Benefits werken al sinds maart 2017 samen. Vorige week zijn de kantoren van Kettlitz-Wulfse in Nieuwegein en Vanbreda Risk & Benefits uit Rotterdam verhuisd naar één nieuwe locatie in Gouda. Daarnaast zijn beide websites samengevoegd op vanbredanl.com. Hier zijn ook het nieuwe telefoonnummer en de gewijzigde e-mailadressen te vinden.

Volmachten

Met het samengaan van Vanbreda Risk & Benefits en Kettlitz-Wulfse Verzekeringen, zijn ook de volmachtbedrijven W.P. van der Held Assuradeuren en Kettlitz-Wulfse Volmachten gefuseerd. Zij gaan samen verder onder de naam Ecodass Insurance Services. In deze vennootschap zijn de volmachtactiviteiten ondergebracht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.