Kennisreeks ‘Breingeheimen in sales’

0

De HypoVak Kennis Update op 29 juni is het startsein voor een zesdelige webinarserie waarin Marcel Bos u de Breingeheimen in sales onthult. U kunt zich nog gratis inschrijven voor de eerste sessie: ‘De geheimen van het brein, hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloeden.’

Het menselijk brein herbergt diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft verrassende inzichten in hoe het menselijk brein daadwerkelijk werkt. We weten nu hoe gemakkelijk het brein zich dagelijks in de maling laat nemen en hoe je daar bij het maken van keuzes optimaal gebruik van kunt maken.

Marcel Bos

Op basis van ruim 5 jaar onderzoek en in samenwerking met ruim 60 wetenschappers hebben Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek ‘Why of Everything’ geschreven. Na publicatie op Amazon stond het binnen 1 week op de nummer 1 positie. Vanaf 29 juni geeft Marcel Bos, eigenaar Sparkwise, u in een zesdelige webinarserie een verrassende kijk in de werking van het brein en geeft hij diverse praktische tips en voorbeelden waarmee je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen. Deze kennissessies worden mogelijk gemaakt door Hypotheek Business Club en Nationale Waarborg.

Klantkeuzes beïnvloeden

Tijdens de HypoVak Kennis Update op 29 juni wordt de eerste sessie gegeven: ‘De geheimen van het brein, hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloeden’. Tijdens deze kennisupdate komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wie is de baas in het brein?
  • Hoe komt het brein tot een keuze
  • De wet van oprechtheid
  • Drie tips hoe je de keuze van een klant positief kunt beïnvloeden

Inschrijven voor deze HypoVak Kennis Update is gratis en doet u hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.