Kennispartnerschap MKB-Nederland en NN

0

Nationale-Nederlanden en MKB-Nederland zijn een partnerschap gestart die ondernemers en medewerkers helpt om vitaal, betrokken, veilig en productief te kunnen werken. Het partnerschap moet ideeën samenbrengen van ondernemers en deze snel toepasbaar maken.

Het eerste resultaat van het partnerschap is de 1,5 meter innovatie challenge, die op 2 juni van start is gegaan. Het is een gezamenlijk initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, Nationale-Nederlanden, Van Spaendonck en MKB Servicedesk.

“Met de 1,5 meter innovatie challenge willen we samen met de deelnemende partners alle ondernemers uitdagen om mee te denken over de nieuwe 1,5 meter economie”, zegt Harry van der Zwan, directeur NN Business Partners. “Ondernemers staan op dit moment voor grote uitdagingen. Daarom is het van belang dat we kennis, ervaring en ook oplossingen delen. En gezamenlijk de schouders eronder zetten, om te zorgen dat we er allemaal sterker uitkomen. Om dit te bekrachtigen heeft Nationale-Nederlanden de site Ondernemen doe je samen opgezet. Ook staat het NN-netwerk van experts klaar voor zakelijke klanten en business partners.”

Deelname Innovatie Challenge

Ondernemers kunnen hun oplossingen tot 3 juli 2020 insturen. Het gaat hierbij om slimme, concrete ideeën en oplossingen die snel ten uitvoer kunnen worden gebracht. De inzendingen moeten betrekking hebben op afstand houden, hygiëne, (inzet van) personeel, beschermingsmaatregelen of gedragsbeïnvloeding van klanten en/of medewerkers. Een jury kiest in juli een top-3 uit de inzendingen. De beste oplossingen worden onder de aandacht gebracht via sociale media en ondernemersplatformen. Voor de winnaar ligt er een prijs van 7.500 euro klaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.